Ιούλιος 2020

Στις αρχές Ιουλίου του 2020 πραγματοποιήθηκε η συνάντηση ολομέλειας της ομάδας εργασίας του ΔΕΣΜΟΣ και παράλληλα ξεκίνησε η πρώτη πιλοτική φάση του έργου. Περισσότερες πληροφορίες στο δελτίο τύπου της συνάντησης.

Call for papers

Το εργαστήριο CoNSeRT/ΠαΔΑ διοργανώνει Special Technical Session: Interconnected Infrastructures and Applications with emphasis on Security, στο πλαίσιο του 39th IEEE International Conference on Consumer Electronics 10-12 January 2021 (virtual conference).
Paper Submission: Sep. 30
Για περισσότερες πληροφορίες: https://consert.eee.uniwa.gr/2020/09/04/icce-2021-special-session-cfp/

Δεκέμβριος 2019

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 3η συνάντηση ολομέλειας του έργου ΔΕΣΜΟΣ, στο χώρο του Μύλου των Ξωτικών στα Τρίκαλα. Στον παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να βρείτε το σχετικό δελτίου τύπου της e-Trikala: 

http://www.e-trikala.gr/news/#/desmos-milos-oloklirothikan-oi-dokimes

Μάϊος 2019

Δοκιμαστικές εφαρμογές ενός σεναρίου του έργου Δεσμός, πραγματοποιήθηκαν στο Μύλο Ματσόπουλου στα Τρίκαλα, κατά τη διάρκεια του Trikala Street Food Festival.

Το έργο ΔΕΣΜΟΣ θα πραγματοποιήσει στα πλαίσια του συνεδρίου European Semantic Web Conference workshop με τίτλο “IoT Infrastructure for safety in pervasive environments”. Παρακάτω μπορείτε να βρείτε τη σελίδα του workshop:
https://mklab.iti.gr/iot4safe/
– Submission of full paper: 28 February 2020

Σεπτέμβριος 2018

Η εναρκτήρια συνάντηση του έργου ΔΕΣΜΟΣ πραγματοποιήθηκε το Σεπτέμβριο στο ΕΚΕΤΑ. Οι 4 εταίροι, ΙΠΤΗΛ, ΠΑΔΑ, iTrack και e-Trikala, παρουσίασαν τις ιδέες τους για την οργάνωση και την εξέλιξη του έργου.